Beste Usenet providers

Onze top 5 samen gesteld op basis van:

  • Reviews
  • Prijs
  • Snelheid
  • Service
  • Betaalmogelijkheden

Onze systemen zijn constant opzoek naar de beste Usenet provider die voldoet aan jouw wensen! Vind je niet de Usenet provider die je zoekt? Gebruik dan onze Usenet vergelijkingswizard of Usenet zoeker hieronder.

Usenet top 5
#1

NewsDemon

5 Pakket(ten) vanaf € 0,20 p/m Bekijk pakketten
#2

UsenetBucket

4 Pakket(ten) vanaf € 2,62 p/m Bekijk pakketten
#3

StingyUsenet

1 Pakket(ten) vanaf € 4,52 p/m Bekijk pakketten
#4

NewsgroupDirect

2 Pakket(ten) vanaf € 1,74 p/m Bekijk pakketten
#5

Giganews

1 Pakket(ten) vanaf € 10,51 p/m Bekijk pakketten

Zoek de beste Usenet provider!


Selecteer hieronder wat je nodig hebt en wij zoeken de beste Usenet provider voor jou. Je krijgt direct resultaat in de vorm van een overzicht van alle Usenet providers die aan jouw wensen voldoen. Start nu met Usenet vergelijken!

Minimale snelheid
Betaalmethode
Minimale retentie
Account delen
SSL
Maximale prijs

De nieuwste 10 reviews

ViperNews

Zeer slecht, je kan beter gratis van xs usenet nemen, je krijgt helft van de snelheid die je provider geeft, retentie is 25 tot 45 dagen . Klantenservice komt met allerlei smoezen. Heb alles zonder limiet, geldverspilling.

Ga naar ViperNews

UsenetExpress

Pros: Speed as advertised, Connections were always stable. Cons: A lot(!) of files, also recent ones, failed to download. Either they were removed because of bad health or failed repairing or extracting due to incomplete/corrupted...uitklappennload. Either they were removed because of bad health or failed repairing or extracting due to incomplete/corrupted files. Finally, my contract ran out, I switched to newshosting. Now all those files load without the slightest problem. Never again! Inklappen

Ga naar UsenetExpress

ExtremeUsenet

Wat een waardeloze provider. Levert nog niet de helft aan snelheid van andere providers. Op mail wordt niet gereageerd anders dan een in Engels geschreven mail dat ze binnen 24 uur antwoorden of niet als dat niet nodig is Blijkbaar vinden zij dat...uitklappenanders dan een in Engels geschreven mail dat ze binnen 24 uur antwoorden of niet als dat niet nodig is Blijkbaar vinden zij dat niet nodig want er komt geen enkele reactie ook niet op een herroeping wegens onvoldoende kwaliteit en binnen 14 dagen. . . Inklappen

Ga naar ExtremeUsenet

UsenetAgency

Beste support die ik ooit heb gehad

Ga naar UsenetAgency

Usenetdiscounter

Na anderhalf jaar betaald te hebben (niet gebruikt) wil ik opzeggen. Een maand proefabbo gehad daarna die hele account vergeten op te zeggen. Na opzegging gaat alles gaat lekker door, 40 dagen volgens de website. Mailen met de klantenservice...uitklappent alles gaat lekker door, 40 dagen volgens de website. Mailen met de klantenservice gaat vreselijk traag natuurlijk. Zo is hun verdien model. De antwoorden niet in lijn met wat je vraagt. Van mij betreft de laagste waardering. Sunny-usenet is beter. Inklappen

Ga naar Usenetdiscounter

ViperNews

Prima usenet server ook voor het posten. Hoge snelheid en goedkoop. Ik kan met gemak nog oude spots binnenhalen.

Ga naar ViperNews

Cheapnews

Reageren niet op tickets of mail. Pas als je dreigt een negatieve review te geven wordt er gebeld. Afspraken worden gemaakt en vervolgens niet nagekomen en contact blijft uit. Ik zit nu twee weken zonder bruikbaar usenet, maar ik heb wel al...uitklappeniet op tickets of mail. Pas als je dreigt een negatieve review te geven wordt er gebeld. Afspraken worden gemaakt en vervolgens niet nagekomen en contact blijft uit. Ik zit nu twee weken zonder bruikbaar usenet, maar ik heb wel al betaald! Waardeloos! Inklappen

Ga naar Cheapnews

TweakNews

Werkt prima we krijgen altijd alles strak binnen aleen van usenet ben ik niet zo een fan die had wel iets gebruikers vriendelijk gemogen!

Ga naar TweakNews

Eweka

Een zeer goeie pay-server met zeer lange retentie tijd en een hoge snelheid van meer dan 50MB/s. Ik zou zeggen ga zo door.

Ga naar Eweka

TweakNews

Great host, excellent vpn service

Ga naar TweakNews

Over BesteUsenet.nl


Welke Usenet provider past het beste bij mij? Waarom is de ene provider veel duurder dan de andere? Welke provider heeft de hoogste retentie in de nieuwsgroepen? Dat zijn precies de vragen die BesteUsenet.nl beantwoordt. Op een gemakkelijke en overzichtelijke manier er achter komen welke Usenet provider het beste bij jou past. BesteUsenet.nl is er voor iedereen die een goed overzicht van alle providers wil en precies wil weten wat de voor en nadelen zijn per Usenet aanbieder. Vul jou wensen in en wij laten de beste Usenet provider voor jou zien.