Vergelijk Giganews via BesteUsenet.nl

Giganews

(3.6)

Gebaseerd op 28 reviews
www.giganews.com

Betaalmethodes
Visa, Mastercard, American Express, Discover & Visa Electron
Retentie
3000 dagen retentie
Servers
EU servers
Amerikaanse servers
Overig
Gratis uitproberen
Heeft SSL
Account delen toegestaan
Contact mogelijkheden
Social Media
Ga naar Giganews Bekijk 1 pakketten Bekijk 28 review(s)

Beoordeling

BesteUsenet.nl heeft in totaal 28 beoordelingen voor Giganews. In totaal heeft BesteUsenet.nl 2970 beoordelingen. Dat betekend dat 1% van alle beoordelingen over Giganews gaat. Onze bezoekers geven Giganews gemiddeld 3.6 sterren. De gemiddelde score op BesteUsenet.nl is 3.7.

Giganews Review

Bij Giganews kan je eerst een trial afsluiten. Dit geeft je de mogelijkheid om eerst te testen of deze provider goed genoeg is voor jou. De retentie bij Giganews is 3000 dagen dit is hoger dan gemiddeld en ze ondersteunen SSL, dit maakt de verbinding met de usenet servers altijd veilig! De servers van Giganews worden gehost in Europa en Amerika.

Bij Giganews is het delen van je account niet toegestaan. Ook het posten van bestanden op de usenet server is mogelijk bij Giganews, waardoor je niet alleen kan downloaden van de servers, maar ook kan uploaden naar de servers. Mocht je uiteindelijk een betaald abonnement afsluiten bij Giganews dan heb je daarvoor 5 betaalmogelijkheden. De methodes om te betalen bij Giganews zijn: Visa, Mastercard, American Express, Discover en Visa Electron.

Betalen bij Giganews doe je met:

Ga naar Giganews Bekijk 1 pakketten Bekijk 28 review(s)

Abonnementen

Pakket Verbindingen Retentie Snelheidslimiet Datalimiet VPN inbegrepen Verlengd automatisch Dagen Pakketprijs
Usenet 100 3000 Geen limiet Geen limiet 30 € 15,34 Bestel
180 € 76,70 Bestel
365 € 127,92 Bestel

Reviews


Markus gaf Giganews: 3.00 sterren

Tot nu toe kan ik met deze newsgroup alles binnen halen. Soms heb je dat dingen niet compleet binnen te halen zijn. Maar tot nu toe gaat het goed. 15 dollar is aan de prijzige kant en na 3 maand zal het overgaan naar 30 dollar. Ik zal dan ook mijn abo weer opzeggen want dat ga ik er niet voor betalen. De VPN werkt trouwens goed en gemiddeld ben ik tevreden maar die prijzen mogen wel naar beneden. Vandaar een 6.

Pietje gaf Giganews: 2.00 sterren

Technisch lijkt het allemaal OK en lijkt het goed en snel te werken. Daarvoor zou ik een 9 geven. Maar dat ze mensen lokken met een gratis proefperiode van 14 dagen en dan toch reeds diezelfde dag het abonnementsgeld van je creditcard halen kan niet door de beugel. Dat is gewoonweg oplichterij en diefstal.

Simonlebon gaf Giganews: 2.00 sterren

Na een decenium tevreden te zijn geweest moet ik mijn review herzien. Vele incompletes en niet meer interessant. Astraweb doet het beter qua completes, maar daar is de snelheid en service wat slechter.

Frank gaf Giganews: 2.00 sterren

Na 6 jaar Giganews gedumpt. Retentie slaat nergens meer op, grootschalig verwijderen van groepen, feeds in de groepen blokkeren, nauwe samenwerking met NSA en DMCA.. Advies: neem geen in de USA gevestigde pay-server maar een europesche zoals eweka.

GJ gaf Giganews: 2.00 sterren

Jaren geleden zeer tevreden klant geweest van Giganews. Kortgeleden opnieuw een abonnement afgesloten maar valt tot nu toe erg tegen. Men belooft de beste retentie van allemaal met bijna 2000 dagen. Vroeger maakten ze dat ook waar. Nu is alles van zon 600-700 dagen oud incomplete. Het dure abonnement maakt men dus absoluut niet waar.

Yoran gaf Giganews: 4.00 sterren

Ik vind het wel tof dat deze partij niet alleen usenet geeft maar daarnaast ook een VPN verbinding, gratis opslag via Dumptruck en Mimo webrowser. Hierdoor heb je voor het geld wat je normaal betaald voor alleen usenettoegang nu meteen vier diensten. Dit is voor mij wel een groot pluspunt. Als je puur naar het usenet onderdeel kijkt vind ik aftentoe de snelheid wat tegenvallen en de hoge retentie maken ze ook niet altijd waard helaas.

Dirk Bree gaf Giganews: 1.00 sterren

Kan ik jammer genoeg niemand meer aanraden. Eerste jaar met premium abo geen enkel probleem, daarna ging de werkelijke retentie alleen maar omlaag, terwijl de beloofde omhoog ging. Meer dan 600 dagen onmogelijk om nog binnen te krijgen, terwijl bij oudere postings ook de snelheid tot zelfs 70% minder wordt. Dus 38mb naar 12!!!!!!!! Dus duur t.o.v. andere providers met daarnaast veel loze beloften. Krijg het idee, dat Giganews in andere handen is overgegaan en men nu de klanten probeert uit te knijpen met nog steeds dure abos, maar met een servercapiciteit, die men tegelijkertijd afbouwt om kosten te drukken. Dus een sterfhuis constructie!!!!!! PAS OP!

Niels gaf Giganews: 2.00 sterren

Echt een typisch Amerikaanse partij, zodra je eenmaal vast zit kom je niet meer van ze af wat je ook probeert. Erg jammer en vervelend dat ze blijven afschrijven. Ik heb contact gehad met VISA en toen is het wel gelukt. De tijd dat ik klant was ging het downloaden aardig maar het werd steeds miunder.

bassie66 gaf Giganews: 1.00 sterren

Was altijd goed, nu bagger, geen enkele post blijft lang staan door de dmcas dan ook de oudere posts, pfff alles boven de 700+ dagen is incomplete, en dat terwijl ze jarenlang 99% compleet hadden, de helpdesk is er snel bij maar kan niks anders zeggen dan, ja het ligt niet aan ons hoor, dikke neus voor ze, ik betaal liever minder voor een k*t server dan teveel aan jullie, never nooit niet aan beginnen !

Tok gaf Giganews: 1.00 sterren

Ik probeer van alles te downloaden, maar niks lukt gewoon meer. Daar betaal je dus $34 usd per maand, maar over 20 dagen niet meer voor mij. Wat is het toch een gedoe geworden op Usenet. PFF

Schrijf een review