Vergelijk SMS UseNET via BesteUsenet.nl

SMS UseNET

(3.9)

Gebaseerd op 32 reviews
www.smsusenet.nl

Betaalmethodes
PayPal, iDeal, Sofort, Bancontact, Bankoverschrijving & SMS
Retentie
900 dagen retentie
Servers
EU servers
Amerikaanse servers
Overig
Gratis uitproberen
Heeft SSL
Account delen toegestaan
Contact mogelijkheden
Social Media
Ga naar SMS UseNET Bekijk 5 pakketten Bekijk 32 review(s)

Beoordeling

BesteUsenet.nl heeft in totaal 32 beoordelingen voor SMS UseNET. In totaal heeft BesteUsenet.nl 2969 beoordelingen. Dat betekend dat 1% van alle beoordelingen over SMS UseNET gaat. Onze bezoekers geven SMS UseNET gemiddeld 3.9 sterren. De gemiddelde score op BesteUsenet.nl is 3.7. Hiermee scoort SMS UseNET hoger dan gemiddeld.

SMS UseNET Review

SMS UseNET heeft een maximum van 900 dagen retentie en ondersteunt SSL, hierdoor is je verbinding met de servers veilig. De servers van SMS UseNET bevinden zich in Europa. Het delen van je account bij SMS UseNET is niet toegestaan. Een account bij SMS UseNET geeft de mogelijkheid om te posten op de usenet servers, hierdoor kan je dus niet alleen informatie van de usenet servers downloaden, maar kan je ook zelf toevoegen door te uploaden naar de usenet servers.

Als je besluit om je abonnement bij SMS UseNET af te sluiten heb je de keuze uit 6 betalingsmogelijkheden. Met de volgende methodes kun je betalen bij SMS UseNET: PayPal, iDeal, Sofort, Bancontact, Bankoverschrijving en SMS.

Betalen bij SMS UseNET doe je met:

Ga naar SMS UseNET Bekijk 5 pakketten Bekijk 32 review(s)

Abonnementen

Pakket Verbindingen Retentie Snelheidslimiet Datalimiet VPN inbegrepen Verlengd automatisch Dagen Pakketprijs
Flexi-XS 60 4 900 60 Mbit Geen limiet 30 € 7,95 Bestel
Flexi-XS 4 4 900 4 Mbit Geen limiet 30 € 3,25 Bestel
Flexi-XS 120 4 900 120 Mbit Geen limiet 30 € 12,50 Bestel
Flexi-XS 20 4 900 20 Mbit Geen limiet 30 € 6,50 Bestel
Flexi-XS 10 4 900 10 Mbit Geen limiet 30 € 5,00 Bestel

Reviews


Simon gaf SMS UseNET: 3.00 sterren

Ik ben een jaar of 10 tevreden klant geweest, nooit problemen. Maar de laatste tijd is de dienst onbetrouwbaar, telkens ontbreken bestanden op de server. Geen reactie op klachten, gelukkig zijn er genoeg alternatieven, ik download nu dus zonder problemen bij een concurrent.

Arnold gaf SMS UseNET: 5.00 sterren

Zo zie je maar, reviews zijn ook heel persoonlijk. k Maak al 7 jaar gebruik van mobile-xs van smsusenet. Nog nooit iets geks met ze gehad. Effe bellen, kost iets meer dan n euro (door kosten van t bellen zelf), dan krijg je n code, die vul je in op aanmeld pagina en 10 minuten later kun je downloaden. Met de snelheden 7Mbit overdag/ 30Mbit snachts kun je ruim 19 uur downen. Voor de duidelijkheid: Ik BEL ze dus voor de code. Sms en Flexi account heb ik geen ervaring mee. Grote voordeel is dat je niet weer al je persoonlijke gegevens over dat web hoeft te kletteren, lekker anoniem dus. Retentie van 850 is soms een nadeel, Als ze die ook nog effe naar 1100 of hoger gooien, zouden ze voor mij bij de top horen.

Wim gaf SMS UseNET: 2.00 sterren

Na het aanvragen van een account heb ik niks meer gehoord van deze partij... heel jammer. Volgens mij bestaan ze niet meer of wel? Jammer dat ik 4.50 heb weggegooid.

Geertjan gaf SMS UseNET: 2.00 sterren

Wat hopeloos ouderwets dat gedoe met sms. Werkt zwaar brak en altijd gekloot, ik stap over!

Jasper gaf SMS UseNET: 1.00 sterren

Waardeloos en nog duur ook!

Tim gaf SMS UseNET: 1.00 sterren

Account aangevraagd, geen gegevens, geen reactie... was gelukkig maar 4,50

Cem gaf SMS UseNET: 1.00 sterren

Even snel een abonnement met een betaald smsje afsluiten dacht ik maar helaas viel dat zwaar tegen, een peperdure telefoon rekening was het gevolg en smsusenet geeft niet thuis

Piet P. Cornelis gaf SMS UseNET: 5.00 sterren

Ben al vanaf eerste uur met veel plezier lid. Mensen die een dag account nemen moeten zich beseffen dat het hele sms verhaal gewoon via een sms provider loopt. Als er dus ooit iets missgaat , gaat het daar mis. Heb hier heel vaak (in begin) gebruik van gemaakt maar na een halfjaar gewoon maand account gepakt. Ze zullen iig nooit voor een euro iemand naaien.

ontevreden klant gaf SMS UseNET: 1.00 sterren

na veel plezier gehad te hebben aan deze provider. komt er eens een dag dat je een sms stuurt en je meerdere smsjes terug krijgt a €1,10 (pob) terwijl dit 1 moet zijn. en dan afgescheept te worden als een jochie van 15 vindt ik ongehoord. zolang het werkt, werkt het maar owee als je problemen krijgt. in eerste instantie wordt je geholpen maar later blijkt dat die hulp lijdt van het wel bekende kastje naar de nog bekendere muur.

Pietje Puk gaf SMS UseNET: 2.00 sterren

Altijd goed geweest, maar de laatste tijd echt bizar slecht. account 7/30Mb/s zakt zelfs onder(!) de 2 Mb/s in de drukke tijd, en zakt tot 5-9Mb/s in de stille tijd. Heel wisselend en als je disconnect/opnieuw connect dan is het even 18Mb/s en zakt dan weer... Speedtest is hier 28Mb/s down, router gereset, pc gereboot, downloadclient opnieuw geinstalleerd... alles zonder resultaat. Hoop dat het niet al te lang zo blijft anders ben ik weg als klant en kom niet meer terug.

Schrijf een review