Vergelijk SunnyUsenet via BesteUsenet.nl

SunnyUsenet

(2.9)

Gebaseerd op 208 reviews
www.sunnyusenet.com

Betaalmethodes
Visa, Mastercard, PayPal & SEPA
Retentie
2000 dagen retentie
Servers
EU servers
Amerikaanse servers
Overig
Gratis uitproberen
Heeft SSL
Account delen toegestaan
Contact mogelijkheden
Social Media
Ga naar SunnyUsenet Bekijk 3 pakketten Bekijk 208 review(s)

Beoordeling

BesteUsenet.nl heeft in totaal 208 beoordelingen voor SunnyUsenet. In totaal heeft BesteUsenet.nl 2969 beoordelingen. Dat betekend dat 7% van alle beoordelingen over SunnyUsenet gaat. Onze bezoekers geven SunnyUsenet gemiddeld 2.9 sterren. De gemiddelde score op BesteUsenet.nl is 3.7.

SunnyUsenet Review

SunnyUsenet is een usenet provider die jou de mogelijkheid geeft om eerst een proefabonnement af te sluiten. SunnyUsenet heeft een maximum van 2000 dagen retentie en ondersteunt SSL, hierdoor is je verbinding met de servers veilig. De servers van SunnyUsenet bevinden zich in Europa. Het delen van je account bij SunnyUsenet is toegestaan, dit maakt het mogelijk je account te delen met familie of vrienden. Een account bij SunnyUsenet geeft de mogelijkheid om te posten op de usenet servers, hierdoor kan je dus niet alleen informatie van de usenet servers downloaden, maar kan je ook zelf toevoegen door te uploaden naar de usenet servers.

Als je besluit om je abonnement bij SunnyUsenet af te sluiten heb je de keuze uit 4 betalingsmogelijkheden. Met de volgende methodes kun je betalen bij SunnyUsenet: Visa, Mastercard, PayPal en SEPA.

Betalen bij SunnyUsenet doe je met:

Ga naar SunnyUsenet Bekijk 3 pakketten Bekijk 208 review(s)

Abonnementen

Pakket Verbindingen Retentie Snelheidslimiet Datalimiet VPN inbegrepen Verlengd automatisch Dagen Pakketprijs
Sunny 60 35 2000 60 Mbit Geen limiet 30 € 5,79 Bestel
Sunny UNL 40 2000 Geen limiet Geen limiet 30 € 7,79 Bestel
365 € 74,76 Bestel
Sunny 20 30 2000 20 Mbit Geen limiet 30 € 3,79 Bestel
365 € 36,36 Bestel

Reviews


Frank M. gaf SunnyUsenet: 5.00 sterren

Ik zat afgelopen oktober 10 jaar bij Sunny Usenet en werkelijk nog nooit problemen gehad. Ik betaal altijd via automatische incasso per jaar. Altijd een constante verbinding en door de jaren heen steeds meer gekregen voor hetzelfde geld. Van 20 mb naar onbeperkt en van 400 dagen naar 1100 dagen terug vinden. Natuurlijk zijn niet altijd hele oude bestanden compleet maar dat kan ook door schade komen aan het bestand. Daarvoor zijn de reparatie bestanden. Kortom voor mij een aanrader.

E gaf SunnyUsenet: 1.00 sterren

Kijk uit . Ze verlengen zomaar als je een jaarabonnement neemt na een jaar zonder waarschuwing je abonnement. Er wordt zomaar geld van je Paypal rekening afgeboekt . Dit is een ongevraagde verlenging en dit mag niet een volgend de wet . Nu ben ik al een week bezig om het terug te krijgen .

Ferry Duyvelaar gaf SunnyUsenet: 2.00 sterren

Goedkoopste jaarab gepakt . Maar helaas bijzonder onstabiele verbinding, die zelfs regelmatig helemaal stopt.

Marc gaf SunnyUsenet: 1.00 sterren

Vaak gebruik van gemaakt en tot vorige jaar geen problemen. Toen bood sunny een mooi pakket aan maar die kon alleen via een afschrijving worden bestelt. Dit terwijl ze met ideal werken. 6x geprobeerd maar niks werkte met de afschrijving. En kennelijk vond sunny dat maar lastig dus hebben ze mijn account geblokkeerd zonder enige reden. Meer maal gevraagd om uitleg, nooit een reactie. Uiteraard gaat de reclame gewoon door dus ik dacht probeer het nog eens. Met proberen bedoel ik, inloggen of een nieuw wachtwoord aanvragen...wat resulteert in een site error. Weer geen reactie, tot 3 weken terug. Dat ze er op terug zouden komen. Daarna, niks. Ik heb het idee dat dit nu een oplichting site is geworden.

Jo Linden gaf SunnyUsenet: 2.00 sterren

Prijzen zijn de laatste jaren dermate verhoogd dat ik mijn abonnement niet ga verlengen. Jammer.

Arthur gaf SunnyUsenet: 5.00 sterren

Gebruik deze al jaren, nog steeds tevreden, enkel wil ik nu betalen met paypal maar wil niet lukken. Betalen via bancontact zou ook handig zijn.

peter nagel gaf SunnyUsenet: 2.00 sterren

kan niet meer met ideal betalen , waardeloos ..

René gaf SunnyUsenet: 1.00 sterren

Ik dacht dit jaar eens een abonnement te nemen. Helaas bij de verkeerde. Nooit problemen gehad totdat ik mijn geld aan deze club toevertrouwde. Eerst nog via de helpdesk geprobeerd om het aan de gang te krijgen, maar daar kreeg ik al snel de deksel op mijn neus. SLECHTSTE INVESTERING OOIT!! Geld ben ik kwijt, ze kunnen het helaas niet terugstorten. Oplichters zijn het!

Gerard Beck gaf SunnyUsenet: 5.00 sterren

Bevalt al jaren heel goed betaal altijd met paypal

René gaf SunnyUsenet: 5.00 sterren

Sinds kort een jaar abbo genomen op SunnyUsenet. Sindsdien veel incomplete posts. Maken beloofde retentie niet waar. Redelijk ontevreden!

Schrijf een review