Vergelijk TurboUsenet via BesteUsenet.nl

TurboUsenet

(0)

Gebaseerd op 0 reviews
www.turbousenet.com

Betaalmethodes
Visa, Mastercard, PayPal, iDeal, Sofort, Bancontact, Giropay, Bitcoin, Creditcard, Crypto Currencies, Przelewy24, AliPay & Multibanco
Retentie
2600 dagen retentie
Servers
EU servers
Amerikaanse servers
Overig
Gratis uitproberen
Heeft SSL
Account delen toegestaan
Contact mogelijkheden
Social Media
Ga naar TurboUsenet Bekijk 1 pakketten Bekijk 0 review(s)

Beoordeling

BesteUsenet.nl heeft in totaal 0 beoordelingen voor TurboUsenet. In totaal heeft BesteUsenet.nl 2968 beoordelingen. Dat betekend dat 0% van alle beoordelingen over TurboUsenet gaat. Onze bezoekers geven TurboUsenet gemiddeld 0.0 sterren. De gemiddelde score op BesteUsenet.nl is 3.7.

TurboUsenet Review

De retentie bij TurboUsenet is 2600 dagen dit is hoger dan gemiddeld en ze ondersteunen SSL, dit maakt de verbinding met de usenet servers altijd veilig! De servers van TurboUsenet worden gehost in Europa.

Bij TurboUsenet is het delen van je account niet toegestaan. Ook het posten van bestanden op de usenet server is mogelijk bij TurboUsenet, waardoor je niet alleen kan downloaden van de servers, maar ook kan uploaden naar de servers. Mocht je uiteindelijk een betaald abonnement afsluiten bij TurboUsenet dan heb je daarvoor 13 betaalmogelijkheden. De methodes om te betalen bij TurboUsenet zijn: Visa, Mastercard, PayPal, iDeal, Sofort, Bancontact, Giropay, Bitcoin, Creditcard, Crypto Currencies, Przelewy24, AliPay en Multibanco. Je kan hier ook betalen met Cryptocurrency! Een betaling via een Cryptocurrency geeft de mogelijkheid de betaling volledig anoniem te voldoen.

Betalen bij TurboUsenet doe je met:

Ga naar TurboUsenet Bekijk 1 pakketten Bekijk 0 review(s)

Abonnementen

Pakket Verbindingen Retentie Snelheidslimiet Datalimiet VPN inbegrepen Verlengd automatisch Dagen Pakketprijs
TurboTurbo 50 2600 Geen limiet Geen limiet 30 € 4,95 Bestel
180 € 28,95 Bestel
365 € 54,95 Bestel

Reviews


BesteUsenet.nl heeft nog geen reviews voor TurboUsenet. Wees de eerste om er één te schrijven!

Schrijf een review