Vergelijk UsenetServer via BesteUsenet.nl

UsenetServer

(4)

Gebaseerd op 11 reviews
www.usenetserver.com

Betaalmethodes
Visa, Mastercard, PayPal, American Express, Discover, Visa Electron, JCB & Delta
Retentie
3946 dagen retentie
Servers
EU servers
Amerikaanse servers
Overig
Gratis uitproberen
Heeft SSL
Account delen toegestaan
Contact mogelijkheden
Social Media
Ga naar UsenetServer Bekijk 2 pakketten Bekijk 11 review(s)

Beoordeling

BesteUsenet.nl heeft in totaal 11 beoordelingen voor UsenetServer. In totaal heeft BesteUsenet.nl 2970 beoordelingen. Dat betekend dat 0% van alle beoordelingen over UsenetServer gaat. Onze bezoekers geven UsenetServer gemiddeld 4.0 sterren. De gemiddelde score op BesteUsenet.nl is 3.7. Hiermee scoort UsenetServer hoger dan gemiddeld.

UsenetServer Review

UsenetServer is een usenet provider die jou de mogelijkheid geeft om eerst een proefabonnement af te sluiten. UsenetServer heeft een maximum van 3946 dagen retentie en ondersteunt SSL, hierdoor is je verbinding met de servers veilig. De servers van UsenetServer bevinden zich in Europa en Amerika. Het delen van je account bij UsenetServer is niet toegestaan. Een account bij UsenetServer geeft de mogelijkheid om te posten op de usenet servers, hierdoor kan je dus niet alleen informatie van de usenet servers downloaden, maar kan je ook zelf toevoegen door te uploaden naar de usenet servers.

Als je besluit om je abonnement bij UsenetServer af te sluiten heb je de keuze uit 8 betalingsmogelijkheden. Met de volgende methodes kun je betalen bij UsenetServer: Visa, Mastercard, PayPal, American Express, Discover, Visa Electron, JCB en Delta.

Betalen bij UsenetServer doe je met:

Ga naar UsenetServer Bekijk 2 pakketten Bekijk 11 review(s)

Abonnementen

Pakket Verbindingen Retentie Snelheidslimiet Datalimiet VPN inbegrepen Verlengd automatisch Dagen Pakketprijs
Unlimited 20 3959 Geen limiet Geen limiet 30 € 13,34 Bestel
90 € 23,97 Bestel
12 month plan 20 3959 Geen limiet Geen limiet 365 € 85,21 Bestel

Reviews


Vincent gaf UsenetServer: 1.00 sterren

Wilde eens die 14 dagen trial proberen, maar je moet eerst voor 1 maand betalen. Pas als je 15 USD hebt betaald, mag je 10 GB proberen. Maar ik heb al betaald voor 31 dagen en unlimited GB, dus waar is nu die trial? :)

Floris gaf UsenetServer: 5.00 sterren

Ik betaal deze jaarlijks, $96,20 (rond de 70 euro, afhankelijk van de koers!), en daarmee is het belachelijk goedkoop. Ook krijg je er een retesnelle VPN server gratis bij. Ideaal om je telefoon veiliger mee te maken! I.v.m de takedowns heb ik er nog een goedkoop abotje van die Zuid Afrikaanse server bij als langzame backup! Dus haal eigenlijk probleemloos alles binnen. Overigens heb ik een 300 Mbit aansluiting hier, en download regelmatig met 30 tot 35 MegaByte per seconde (maal 8 om om te zetten in MegaBits!). Erg happy dus!!!

Jaap gaf UsenetServer: 4.00 sterren

Als je vooral oudere bestanden wil downloaden is dit echt een top provider! Nergens kan ik een retentie vinden die hoger is dan bij usenetserver. Het is een echte Amerikaans partij waarbij je zonder limieten zoveel je maar wilt kan downloaden. Deze insteek bevalt mij wel! Hierdoor heb je geen gedoe meer maar gewoon hard downloaden!

Mark gaf UsenetServer: 4.00 sterren

Connectie en service op zich prima, een ramp om vanaf te komen. Je kan je account niet zelf opzeggen dus absolute afrader. Het klopt ook niet dat je met paypal kan betalen, je moet een creditcard opgeven.

Mark gaf UsenetServer: 3.00 sterren

De hoogste retentie die ik heb kunnen vinden en een onbeperkte snelheid met maar liefst 20 verbindingen meer heb ik niet nodig. Ik haal de volledig snelheid van mijn provider. De prijs is wel vrij hoog en er zijn goedkopere, bij een lagere prijs hadden ze zeker een acht gescoord.

Fabian gaf UsenetServer: 4.00 sterren

Vooral de retentie is iets wat mij erg bevalt bij deze provider. Nergens anders kan ik bestanden van zo lang terug nog downloaden. Hierdoor sta ik nooit voor verassingen te staan en haal ik alles over mijn glasvezelverbinding naar binnen. De prijs is op zich netjes alleen lastig dat ze geen iDeal hebben en dat je alleen via creditcard kan betalen.

Jan gaf UsenetServer: 5.00 sterren

Prima provider lange retentie, gebruik nog wel een backup server om echt alles binnen te harken.

Hans gaf UsenetServer: 3.00 sterren

Op zich een goede partij alleen moeilijk om vanaf te komen, ze blijven maar van mijn creditcard afschrijven terwijl ik het niet meer gebruik! Pas na blokkade door VISA zelf hoor ik niets meer van ze...

schapekop0701 gaf UsenetServer: 5.00 sterren

Nog geen enkele maal gemist,zeer stabiel. Ben juist 1 jaar lid,geen enkele klacht.

karel gaf UsenetServer: 5.00 sterren

zag dat deze provider nieuw was op de site, heb een proefabonnement genomen en kon ook met paypal betalen! top!

Schrijf een review