Compare PureUsenet via BesteUsenet.nl

PureUsenet

(3)

Based on 56 reviews
www.pureusenet.nl

Payment methods
Visa, Mastercard & SEPA
Retention
2000 days retention
Servers
EU servers
American servers
Other
Free trial
Has SSL
Account sharing allowed
Contact methods
Social Media
Go to PureUsenet View 3 packages View 56 reviews

Rating

BesteUsenet.nl has a total of 56 reviews for PureUsenet. In total BesteUsenet.nl has 2969 reviews. Which means that 2% of all reviews is about PureUsenet. Our visitors give PureUsenet an average of 3.0 stars. The average score on BesteUsenet.nl is 3.7.

PureUsenet Review

PureUsenet is a Usenet provider that gives you the opportunity to have a trial account before purchase. PureUsenet has a maximum of 2000 days retention and supports SSL, this makes your connection to the servers secure. The servers of PureUsenet are in Europe. Sharing your account at PureUsenet is not allowed. An account at PureUsenet gives the possibility to post on the usenet servers, so you can not only download information from the usenet servers, but you can also add it yourself by uploading to the usenet servers.

If you decide to take out your subscription with PureUsenet, you can choose from 3 payment options. You can pay with the following methods at PureUsenet: Visa, Mastercard and SEPA.

You can pay at PureUsenet with:

Go to PureUsenet View 3 packages View 56 reviews

Subscriptions

Package Connections Retention Speed limit Data limit VPN included Renews automagically Days Package price
Pure XL 12 2000 60 Mbit No limit 30 € 5,67 Order
365 € 54,36 Order
Pure XXL 12 2000 No limit No limit 30 € 7,47 Order
365 € 71,64 Order
Pure M 8 2000 20 Mbit No limit 30 € 3,87 Order
365 € 37,08 Order

Reviews


Jac Engel gave PureUsenet: 2.00 stars

Ze hebben problemen met hun betalingssysteem , ik had verlengt in augustus per ongeluk 2 maal en in november werd de 2x SEPAs pas ingestuurd en afgehouden van mijn rekening, ik heb een afschrijving gestorneerd en toen werd mijn account gelijk gesloten , na meerdere emails werd mijn account niet open gezet terwijl ik al betaald had , waarna ik de 2de betaling ook gestorneerd heb, Ik kreeg een mail terug dat ze wel mijn account open gezet hadden maar dat is helaas niet waar, ze zeiden ook nog als ik weer klant wilde worden moest ik een betaling doen van Euro 7,10 omdat ze door hun betalingssysteem probleem niet konden innen, zo gaat PureUsenet met hun klanten om, belachelijk

Roel gave PureUsenet: 5.00 stars

Gebruik usenet al jaren en werkt als een speer. Betalingen geen probleem en op het moment dat het tijd is abonnement te verlengen ben je na betaling direct weer in de lucht. De helpdesk is uitzonderlijk snel en goed in het oplossen van de problemen die ik de afgelopen jaren heb gehad (niet veel maar zoiets als password wijzigen) Voor mij een hele dikke 10

Jesper gave PureUsenet: 1.00 stars

In maart abonnement gehad voor één maand. Het abonnement stopte netjes in april. In augustus kwam ik er achter dat zij mei, juni en juli mijn abonnementskosten weer hadden afgeschreven op mijn creditcard zonder dat ik wat besteld had. Nu al twee weken bezig om dit geld terug te krijgen. In eerste instantie werd ik afgescheept met een mail dat ik een bestelling had geplaatst, wat niet klopte. Daarna gaven ze aan het te gaan onderzoeken. Inmiddels al twee weken mailen en geen reactie. Bizar slecht.

jaccies gave PureUsenet: 4.00 stars

Opeens werd mijn abonnement op 29 April afgesloten nadat ik het al verlengd had 2 dagen eerder en abonnement email kreeg van einddatum was 28-06-2021 en via SEPA betaald had, emails naar support@pureusenet.nl worden niet beantwoord , toen maar weer zelfde abonnement genomen en weer betaald met SEPA en nu is einddatum 01-05-2021 , tot nu toe 5 emails gestuurd sinds 29 April en vandaag gebeld, maar je krijgt antwoordapparaat en als je belt ( naar USA nummer )wordt er niet gezegd met pureusenet maar iets niet verstaanbaar. Nu bankbetaling maar in de gaten houden......wat is er met PUREUSENET ??? iets klopt er niet !!!

S.Godthelp gave PureUsenet: 1.00 stars

Het is voor mijn newsreaders (Spotnet enGrabit) onmogelijk om in te logen. Krijg steeds de melding geruikersnaam wachtwoord niet correct.Ik heb screenshots van meldingen opgestuurd.(3x)

Dennis gave PureUsenet: 2.00 stars

Afgelopen week kreeg ik een mail van een pureusenet om als voormalig klant gebruik te maken van een nieuwe speciale actie Exclusive Summer Sale. Mooie prijs, dus ik besluit er op in te gaan. Als ik via de link in de mail de site benader, om me aan te melden, geeft het scherm een foutmelding. Niet alle informatie is goed ingevuld. Na 5 x checken van de creditcard gegevens en het aanvinken van de algemene voorwaarden checkbox, blijkt dat alles toch echt goed staat. De error melding blijft echter opkomen. Dit probleem voorgelegd aan Pure Usenet. Helaas zijn ze niet telefonisch te bereiken, want reactie op een eerste mail duurt even. Vervolgens komt die dan toch. Wat het probleem is. Alles nogmaals beschreven. En een screenprint toegevoegd. Vervolgens de reactie dat ik een emailadres aangeef dat zij niet kennen vanuit een eerdere afname van een pakket (jaren terug). Dat email adres is idd niet meer in gebruik. Echter dat adres wordt helemaal niet aangegeven op de screenprint en dus op het scherm dat je invult. Het neemt immers de mail over vanuit de mail vanwaaruit de aanbieding wordt gedaan. Nogmaals navraag gedaan of men kan helpen. Wederom de mail. Of ik een screenprint kan aanleveren. Blijkbaar praten servicemedewerkers dus niet met elkaar want die info was al eerder gevraagd en beschikbaar gesteld. Na nog een dergelijke mail met weer eenzelfde verzoek , besluit ik mijn vertrouwen in deze club op te geven. Blijkbaar wil men haar (potentiele) klanten echt niet helpen. Eerlijk gezegd: Ik schaam me dat deze club een Nederlands bedrijf is. Geen echte ingang tot service laat staan een klantgerichte houding daarbij. Gelukkig zijn er genoeg providers die dit wel bieden. Prachtige aanbieding PureUseNet.nl maar ik ga toch maar liever voor kwaliteit en een provider die wel iets om zijn klanten geeft. Sterk afgeraden!

Geert gave PureUsenet: 3.00 stars

Na langere tijd weer pakket L verlengd. Spotnet werkt prima met pureusenet, maar Grabit laat weten de server news.pureusenet.com niet te kennen. Ik krijg Grabit NIET geinstalleerd!

Geoffrey gave PureUsenet: 1.00 stars

Al 2 keer XXL pakket betaald (verlengt) en kan nog steeds niet downloaden. OOk geen mail van bevesteging of iets dergelijks. Bedankt Pureuse net niks.

Andy gave PureUsenet: 5.00 stars

Gebruik al jaren Pure eerst Pure M (net te langzaam) later PureXL Snelheid is 60Mbit 12 verbindingen Retentie van ieder pakket is 2000 dagen van de 100 downloads 98% zeker compleetheid. Samengevat goedkope goede verbinding.

Dirk gave PureUsenet: 5.00 stars

Ik begrijp de slechte recensies van sommigen niet. Werkt altijd perfect en met hoge snelheid. Bij verlenging ben je nagenoeg direct weer online. Al jaren maak ik gebruik van het xxl pakket en zelden of nooit problemen. De helpdesk is tot nu toe altijd behulpzaam geweest. Ik heb nog geen andere, goedkopere kunnen vinden die me dezelfde snelheid biedt.

Write a review