Vergelijk I-Telligent Usenet via BesteUsenet.nl

I-Telligent Usenet

(4.3)

Gebaseerd op 156 reviews
www.i-telligent.net

Betaalmethodes
PayPal, iDeal, Sofort, Bancontact, Giropay, Paysafecard, Creditcard, Belfius & KBC
Retentie
2300 dagen retentie
Servers
EU servers
Amerikaanse servers
Overig
Gratis uitproberen
Heeft SSL
Account delen toegestaan
Contact mogelijkheden
Social Media
Ga naar I-Telligent Usenet Bekijk 6 pakketten Bekijk 156 review(s)

Beoordeling

BesteUsenet.nl heeft in totaal 156 beoordelingen voor I-Telligent Usenet. In totaal heeft BesteUsenet.nl 2969 beoordelingen. Dat betekend dat 5% van alle beoordelingen over I-Telligent Usenet gaat. Onze bezoekers geven I-Telligent Usenet gemiddeld 4.3 sterren. De gemiddelde score op BesteUsenet.nl is 3.7. Hiermee scoort I-Telligent Usenet hoger dan gemiddeld.

I-Telligent Usenet Review

De retentie bij I-Telligent Usenet is 2300 dagen dit is hoger dan gemiddeld en ze ondersteunen SSL, dit maakt de verbinding met de usenet servers altijd veilig! De servers van I-Telligent Usenet worden gehost in Europa.

Bij I-Telligent Usenet is het delen van je account toegestaan, zo kan je je account delen met je familie of vrienden. Ook het posten van bestanden op de usenet server is mogelijk bij I-Telligent Usenet, waardoor je niet alleen kan downloaden van de servers, maar ook kan uploaden naar de servers. Mocht je uiteindelijk een betaald abonnement afsluiten bij I-Telligent Usenet dan heb je daarvoor 9 betaalmogelijkheden. De methodes om te betalen bij I-Telligent Usenet zijn: PayPal, iDeal, Sofort, Bancontact, Giropay, Paysafecard, Creditcard, Belfius en KBC.

Betalen bij I-Telligent Usenet doe je met:

Ga naar I-Telligent Usenet Bekijk 6 pakketten Bekijk 156 review(s)

Abonnementen

Pakket Verbindingen Retentie Snelheidslimiet Datalimiet VPN inbegrepen Verlengd automatisch Dagen Pakketprijs
Luxe 30 2300 300 Mbit Geen limiet Mogelijk 30 € 7,00 Bestel
365 € 78,00 Bestel
Standard 20 2300 75 Mbit Geen limiet Mogelijk 30 € 4,50 Bestel
365 € 51,00 Bestel
Deluxe 40 2300 Geen limiet Geen limiet Mogelijk 30 € 10,00 Bestel
365 € 114,00 Bestel

Block accounts

Pakket Verbindingen Retentie Gigabytes Block prijs
Large 40 2300 1000 GB € 45,00 Bestel
Medium 40 2300 500 GB € 25,00 Bestel
Small 40 2300 50 GB € 5,00 Bestel

Reviews


robert gaf I-Telligent Usenet: 5.00 sterren

Goede support goed bedrijf geen slechte ervaringen al met al super

Carlo Gijssel gaf I-Telligent Usenet: 5.00 sterren

Zeer goed voor de prijs, nooit geen klagen en service zeer goed

Kme gaf I-Telligent Usenet: 4.00 sterren

Lang lid geweest maar sinds maart/april niet meer de volledige snelheid kunnen behalen. Volgens klantenservice zou het probleem bij Ziggo liggen. Van kastje naar muur gestuurd. Nu over naar alternatieve server, volledige snelheid en de helft goedkoper.

Roy gaf I-Telligent Usenet: 2.00 sterren

Valt zeeer tegen, slechte klantenservice

Schiedam gaf I-Telligent Usenet: 1.00 sterren

Downloadsnelheid erg matig, fluctueert extreem. Het ene moment haal ik 3MB/s, het andere moment 50MB/s. Voor glasvezelverbindingen niet aan te raden dus. Nu ben ik geforceerd om te torrenten omdat complete seizoenen verwijderd zijn door takedown requests. Ik betaal dus voor niets. De reviews die u ziet zijn hoogstwaarschijnlijk grotendeels vals, ik kan geen andere verklaring geven voor de hoge rating.

Marcel gaf I-Telligent Usenet: 5.00 sterren

1 jaar klant bij I-Telligent en ben uiterst tevreden. Klantenservice is zeer correct en hulpvaardig. Het mailverkeer met hen verloopt uiterst vlotjes (<24 uur bericht). Deze provider is voor mij duidelijk beter dan Eweka en XLNed: Betere communicatie (duidelijke support, geen standaard mails) Snellere communicatie (doorgaans binnen 24 uur) Toestaan van Line Sharing Onbeperkte snelheid bij hoogste abbo Minder last van Notice en Takedowns in vergelijking tot Eweke en XLNed Kortom voor mij een prima provider.

Ruud gaf I-Telligent Usenet: 5.00 sterren

Altijd volle snelheid en nooit last van server problemen. Ze krijgen een negen omdat er altijd wel iets te vinden is als je een tien geeft. Supportteam werkt supersnel 2x gebruik van gemaakt ivm met mijn password en binnen 24 uur antwoord....Prima toch.

Joffrey gaf I-Telligent Usenet: 4.00 sterren

Klant sinds augustus 2010 alweer. eigenlijk altijd zeer tevreden geweest. nooit noemenswaardige problemen gehad tot nu waar ik veel last heb van takedowns, echter lijkt het mij dat dit overal het zelfde verhaal is. zolang je automatic search engines het werk laat doen ben je bijna altijd optijd. Belangrijkste eis voor mij is dat ik maar volledig downloadsnelheid van ziggo vul. en dat doet die prima, ook tegen een goede prijs na wat research op deze site.

Geerten gaf I-Telligent Usenet: 5.00 sterren

Krijgt van mij een 10 omdat cijfers als 1 en 2 natuurlijk onzin zijn en veel van de problemen niet aan de provider ligt, zoals bestanden incompleet of not found. Elke provider moet meewerken aan de take down verzoeken. Kwaliteit/prijs is goed, niets op aan te merken. Helpdesk maar 1 keer nodig gehad (ik vogel altijd eerst zelf het probleem uit) en toen kwamen we al vrij snel tot een oplossing. Het gras is altijd groener bij een andere provider zeggen ze, maar ik weet wel beter!

GA gaf I-Telligent Usenet: 1.00 sterren

- Haalt de beloofde snelheid niet (2MB/s in plaats van de ca. 5MB/s). - Veel incompleet. - Veel Not found.

Schrijf een review