Vergelijk XS Usenet via BesteUsenet.nl

XS Usenet

(4.3)

Gebaseerd op 114 reviews
www.xsusenet.com

Betaalmethodes
iDeal, Sofort, Bancontact, Bankoverschrijving, Paysafecard, Creditcard, Crypto Currencies, Belfius & KBC
Retentie
1100 dagen retentie
Servers
EU servers
Amerikaanse servers
Overig
Gratis uitproberen
Heeft SSL
Account delen toegestaan
Contact mogelijkheden
Social Media
Ga naar XS Usenet Bekijk 2 pakketten Bekijk 114 review(s)

Beoordeling

BesteUsenet.nl heeft in totaal 114 beoordelingen voor XS Usenet. In totaal heeft BesteUsenet.nl 2970 beoordelingen. Dat betekend dat 4% van alle beoordelingen over XS Usenet gaat. Onze bezoekers geven XS Usenet gemiddeld 4.3 sterren. De gemiddelde score op BesteUsenet.nl is 3.7. Hiermee scoort XS Usenet hoger dan gemiddeld.

XS Usenet Review

XS Usenet is een usenet provider die jou de mogelijkheid geeft om eerst een proefabonnement af te sluiten. XS Usenet heeft een maximum van 1100 dagen retentie en ondersteunt SSL, hierdoor is je verbinding met de servers veilig. De servers van XS Usenet bevinden zich in Europa. Het delen van je account bij XS Usenet is niet toegestaan. Een account bij XS Usenet geeft de mogelijkheid om te posten op de usenet servers, hierdoor kan je dus niet alleen informatie van de usenet servers downloaden, maar kan je ook zelf toevoegen door te uploaden naar de usenet servers.

Als je besluit om je abonnement bij XS Usenet af te sluiten heb je de keuze uit 9 betalingsmogelijkheden. Met de volgende methodes kun je betalen bij XS Usenet: iDeal, Sofort, Bancontact, Bankoverschrijving, Paysafecard, Creditcard, Crypto Currencies, Belfius en KBC. Je kan hier betalen met een Crypto coin! Met het betalen via een Crypto coin kan je betaling volledig anoniem blijven.

Betalen bij XS Usenet doe je met:

Ga naar XS Usenet Bekijk 2 pakketten Bekijk 114 review(s)

Abonnementen

Pakket Verbindingen Retentie Snelheidslimiet Datalimiet VPN inbegrepen Verlengd automatisch Dagen Pakketprijs
Premium Usenet 50 1100 Geen limiet Geen limiet 365 € 45,00 Bestel
Free Usenet 5 1100 2 Mbit GB € 0,00 Bestel

Reviews


Gerd gaf XS Usenet: 1.00 sterren

Al meer dan een week ben ik emails aan het sturen om een account te deblokkeren . Emails gestuurd , tickets geopend alles geprobeerd wat ik ook maar kon bedenken . Resltaat ...... geen enkele reactie Er zijn andere providers

Henk gaf XS Usenet: 5.00 sterren

Ik gebruik al een tijd het gratis abonnement, gierig als ik ben....... Maar ook al loopt het langzaam, nog nooit een probleem gehad! Misschien win ik nu wel een sneller abonnement, je weet nooit.......

Darko gaf XS Usenet: 5.00 sterren

They are very helpful, they acticated ma account very quick and without queations ... like ... why did you forgot to login for so lond time ... or something like this .... Paul

Paul gaf XS Usenet: 5.00 sterren

Niet mogelijk om een account aan te valideren. Conformatie email wordt niet verzonden. dan is het dus ook niet mogelijk om de dienstverlening te beoordelen.

C.Timmer gaf XS Usenet: 1.00 sterren

Very fast and easy to setup. I like that they have a free option.

Phramptie gaf XS Usenet: 5.00 sterren

XS Usenet is amazing! Is one of the best providers to download news and nzb archives...

Whirlgig gaf XS Usenet: 5.00 sterren

Great free service. I only use Usenet periodically so free access when I do is much appreciated. Keep it up Amigos.

Héctor Fabián Alvarez gaf XS Usenet: 5.00 sterren

XS Usenet always works well and has a good retention. I can always find and download everything I need without any problems. The customer service is always good and they respond very quickly to my questions asked. I can highly recommend XS Usenet.

Nigel Hall gaf XS Usenet: 5.00 sterren

Great company, never had issues with service going down. Lengthy retention policies and not to mention great price and great support.

Hendrik gaf XS Usenet: 5.00 sterren

Het is erg makkelijk en de instructies zijn duidelijk. Je word ook niet lastig gevallen ook als je alleen maar het gratis account neemt. Dat vind ik wel prettig...je kan dus rustig een paar maanden testen. En dan zelf bepalen of je een ander uitgebreider product wilt afnemen.

Schrijf een review